Leksaker från STIHL

Stora upplevelser för små användare

TRÄDGÅRDSDAGS – FÖR HELA FAMILJEN

LEKSAKSTRIMMER

Leksakstrimmer med realistiskt ljud, perfekt för barn, som gärna vill vara med och hjälpa till när det skall röjas. Den batteridrivna leksakstrimmern kan justeras på längden och kan vara till mycket glädje under flera år. Ljudstyrkan kan regleras.

445:-

DEN MINSTA MOTORSÅGEN FÖR DIN STÖRSTA BEUNDRARE

LEKSAKSMOTORSÅG

Efter nylanseringen kommer den batteridrivna "instegsmodellen för barn" i samma look & feel som den innovativa STIHL MS 500i. Den visar lekfullt upp många av de funktioner som den "stora" modellen har. Allt från den rörliga och utbytbara kedjan till status via LED och ny svärdsdesign. Den justerbara volymen är en mycket föräldrarvänlig funktion och ser till så att leksaksmotorsågen inte blir ett irritationsmoment.

INKL. BATTERIER

278:-

REDO FÖR LÖVHÖGAR OCH LEK

LEKSAKSLÖVBLÅS

Ett måste för de minsta hjälpredorna i trädgården när det blir dags att samla ihop löv, gräsklipp eller bara leka lite. Den batteridrivna lövblåsen kommer med batteri och USB-kabel. Och självklart har den även LED-belysning som indikerar när det är dags för laddning.

445:-

HJÄLMAR TILL DE MINSTA HJÄLPREDORNA

LEKSAKSHJÄLM

Originaltrogen kopia av STIHL proffshjälmar av ABS-plast med fällbart visir, justerbar storlek och fällbara hörselskydd. Utan skyddsfunktion. Lämplig för barn från 3 år.

235:-

ROBUSTA HANDSKAR FÖR SMÅ HÄNDER

ARBETSHANDSKE

Arbetshandske för barn, mycket lik originalet. Handryggen är av en elastisk materialblandning och mudden i neopren med STIHL logotyp. Handinnersidan är av kraftigt konstläder. Så blir det ännu roligare att vara ute och leka!

125:-