KOMPOST­KVARNAR FRÅN STIHL

KOMPOSTKVARNAR FRÅN STIHL

FARVÄL LÖVHÖGAR, HEJ NÄRING!

FÖRVANDLA TRÄDGÅRDSAVFALL TILL GÖDSEL

Glöm högar med löv och grenar liggandes på gräsmattan. Låt oss förvandla dem till naturlig och miljövänlig näring eller kompost på ett kick istället! Säg hej till våra kompostkvarnar. Scrolla ner för att läsa mer eller sväng förbi din närmaste STIHL återförsäljare för att få vägledning av ett proffs.

KOMPOSTKVARN Eldriven

GHE 150

En kompakt eldriven kompostkvarn med en stark elmotor för hackning av kvistar och grenar upp till medelgrov storlek. Med multi-knivsystem och klöverbladsformad öppning. Kompostkvarnen passar framförallt till hårdare trädgårdsavfall men hanterar även blandat trädgårdsavfall såsom klippta blommor, löv och tunnare grenar med tillfredställande resultat.

5.190:-*

KOMPOSTKVARN Eldriven

GHE 140 L

En kompakt hopfällbar eldriven kompostkvarn med en stark elmotor och valsar som effektivt maler ner grenar och kvistar upp till medelgrov storlek. Med klöverbladsformad öppning, integrerad uppsamlare och tystgående valsar. Mycket platsbesparande och enkel att transportera tack vare det hopfällbara utförandet. Kompostkvarnen är optimerad för hårt trädgårdsavfall såsom grenar, kvistar och häckavfall.

5.190:-*
GHE 150 GHE 140 L
GHE 150 GHE 140 L
Nätspänning 230 V 230 V
Effekt 2,5 kW 2,5 kW
Max. grentjocklek 35 mm 40 mm
Vikt 26,0 kg 24,0 kg
Knivsystem Multiknivsystem Knivvals
Ljudeffektnivå 99 dB(A) 93 dB(A)
Ljudtrycksnivå 89 dB(A) 85 dB(A)
Pris
5.190:-*
KÖP
5.190:-*
KÖP

Begränsningar i tillgänglighet kan förekomma.

VILL DU UPPTÄCKA FLER PRODUKTER?

Den här sajten ger dig ett urval av vårt sortiment som passar bra för din trädgård. Om du arbetar professionellt inom skogen, trädgårds- och parkvård eller är intresserad av hela vårt sortiment hittar du det i vår katalog >>

TRE FÖRDELAR MED EN KOMPOSTKVARN

INGA HÖGAR

Du slipper högar med kvistar, löv och vissna blommor i trädgården. De försvinner smidigt med en kompostkvarn.

SNABBARE KOMPOSTERING

Du producerar egen näring som förvandlas snabbare till jord i komposten eller kan läggas direkt runt dina växter och buskar.

KRETSLOPP I TRÄDGÅRDEN

Du får ett härligt kretslopp i trädgården där du kan återanvända näringen ifrån ditt trädgårdsavfall.

Skydda dig med STIHL

Vi har ett brett sortiment av arbetskläder och skyddsutrustning, från handskar och hjälmar till sågbyxor och kängor. Titta förbi närmaste återförsäljare för att prova dina favoriter!

Ett tryggt köp

STIHL säljs endast hos auktoriserade experter

Våra produkter går inte att köpa varsomhelst. De säljs endast genom servande fackhandlare för att garantera dig kompetent rådgivning och personlig service.

100% nöjd eller pengarna tillbaka

Att du blir nöjd med ditt köp är viktigt för oss. Testa våra maskiner hemma i en vecka och få pengarna tillbaka om det inte känns rätt.

Gäller alla maskiner med ett rekommenderat pris på upp till 10 000 kr.