KOMPOSTKVARNAR FRÅN STIHL

FARVÄL LÖVHÖGAR, HEJ NÄRING!

FÖRVANDLA TRÄDGÅRDSAVFALL TILL GÖDSEL

Glöm högar med löv och grenar liggandes på gräsmattan och krånglet att bränna dem. Låt oss förvandla dem till naturlig och miljövänlig näring eller kompost på ett kick istället! Säg hej till våra kompostkvarnar. Scrolla ner för att läsa mer eller sväng förbi din närmaste STIHL återförsäljare för att få vägledning av ett proffs.

KOMPOSTKVARN Eldriven

GHE 150

En kompakt eldriven kompostkvarn med en stark elmotor för hackning av kvistar och grenar upp till medelgrov storlek. Med multi-knivsystem och klöverbladsformad öppning.

3.990:-

KOMPOSTKVARN Eldriven

GHE 140 L

En kompakt hopfällbar eldriven kompostkvarn med en stark elmotor och valsar som effektivt maler ner grenar och kvistar upp till medelgrov storlek. Med klöverbladsformad öppning, integrerad uppsamlare och tystgående valsar. Mycket platsbesparande och enkel att transportera tack vare det hopfällbara utförandet.

3.990:-
GHE 150 GHE 140 L
KOMPOSTKVARNAR
GHE 150 GHE 140 L
Nätspänning 230 V 230 V
Effekt 2,5 kW 2,5 kW
Max. grentjocklek 35 mm 40 mm
Vikt 26,0 kg 24,0 kg
Knivsystem Multiknivsystem Knivvals
Ljudeffektnivå 99 dB(A) 89 dB(A)
Ljudtrycksnivå 93 dB(A) 85 dB(A)
Pris
3.990:-
KÖP
3.990:-
KÖP


VILL DU UPPTÄCKA FLER PRODUKTER?

Den här sajten ger dig ett urval av vårt sortiment som passar bra för din trädgård. Om du arbetar professionellt inom skogen, trädgårds- och parkvård eller är intresserad av hela vårt sortiment hittar du det på stihl.se. Besök stihl.se >>

SKYDDSKLÄDER, ARBETSKÄNGOR OCH HJÄLMAR.

På STIHL har vi ett brett sortiment av skyddsutrustning för att du ska hålla dig säker när du använder våra maskiner i skogen eller i din trädgård. Titta förbi närmaste återförsäljare och prova våra:

  • Skydds- och arbetskläder
  • Kängor och stövlar med sågskydd
  • Hjälmar
  • Och mycket mer!

STIHL SÄLJS ENDAST HOS AUKTORISERADE EXPERTER

För mycket kraft kan vara farligt om man inte vet hur man hanterar den (och det gäller inte bara motorsågar). Våra auktoriserade återförsäljare erbjuder dig ett smidigt och hållbart ägande med:

  • Professionella råd och tips
  • En monterad och testad maskin
  • Högkvalitativ service och reparationer som förlänger livet på din maskin
  • Originalreservdelar och tillbehör

100% NÖJD ELLER PENGARNA TILLBAKA

Att du blir nöjd med ditt köp är viktigt för oss på STIHL. Testa våra maskiner hemma i en vecka och få pengarna tillbaka om det inte känns rätt!