HÖGTRYCKSTVÄTTAR FRÅN STIHL

LÄTT ATT ANVÄNDA, SVÅR ATT SLÄPPA

TUNGT ARBETE BLEV JUST LÄTTARE

Vare sig du ska tvätta husfasaden, din bil eller altanen så får våra högtryckstvättar jobbet gjort utan krångel. Scrolla ner för att läsa mer eller sväng förbi din närmaste STIHL återförsäljare för att få vägledning av ett proffs.

HÖGTRYCKSTVÄTT Eldriven

RE 90

Lätt och kompakt 100 bar högtryckstvätt med bra standardutrustning som: aluminiumpump, integrerad vagn, rengöringstank med sprayflaska, rotormunstycke och inställbart flatstrålemunstycke med tryckjustering, svirvel- och snabbkoppling på pistolhandtaget, praktisk hållare för munstycket, 6 m högtrycksslang och transporthandtag.

1.890:-

HÖGTRYCKSTVÄTT Eldriven

RE 130 PLUS

Stark 135 bar högtryckstvätt med väldigt hög komfort. Slangvinda för en enkel och praktisk förvaring av högtrycksslangen, 9 m stålkordsarmerad högtrycksslang, integrerad tillbehörs- och munstycksförvaring, teleskopiskt aluminiumhandtag, dosering av rengöringsmedel m.m.

3.290:-
RE 90 RE 130 PLUS
HÖGTRYCKSTVÄTTAR
RE 90 RE 130 PLUS
Arbetstryck 10-100 bar 10-135 bar
Max. tryck 120 bar 150 bar
Max. vattenförbrukning 520 l/h 500 l/h
Nätspänning 230 V 230 V
Effekt 1,8 kW 2,3 kW
Vikt 9,8 kg 21,2 kg
Elkabellängd 5 m 5 m
Ljudeffektnivå 88 dB(A) 80 dB(A)
Ljudtrycksnivå 86 dB(A) 72 dB(A)
Pris
1.890:-
KÖP
3.290:-
KÖP


VILL DU UPPTÄCKA FLER PRODUKTER?

Den här sajten ger dig ett urval av vårt sortiment som passar bra för din trädgård. Om du arbetar professionellt inom skogen, trädgårds- och parkvård eller är intresserad av hela vårt sortiment hittar du det på stihl.se. Besök stihl.se >>

SKYDDSKLÄDER, ARBETSKÄNGOR OCH HJÄLMAR.

På STIHL har vi ett brett sortiment av skyddsutrustning för att du ska hålla dig säker när du använder våra maskiner i skogen eller i din trädgård. Titta förbi närmaste återförsäljare och prova våra:

  • Skydds- och arbetskläder
  • Kängor och stövlar med sågskydd
  • Hjälmar
  • Och mycket mer!

STIHL SÄLJS ENDAST HOS AUKTORISERADE EXPERTER

För mycket kraft kan vara farligt om man inte vet hur man hanterar den (och det gäller inte bara motorsågar). Våra auktoriserade återförsäljare erbjuder dig ett smidigt och hållbart ägande med:

  • Professionella råd och tips
  • En monterad och testad maskin
  • Högkvalitativ service och reparationer som förlänger livet på din maskin
  • Originalreservdelar och tillbehör

100% NÖJD ELLER PENGARNA TILLBAKA

Att du blir nöjd med ditt köp är viktigt för oss på STIHL. Testa våra maskiner hemma i en vecka och få pengarna tillbaka om det inte känns rätt!