HÖGTRYCKS­TVÄTTAR FRÅN STIHL

HÖGTRYCKSTVÄTTAR FRÅN STIHL

Gör rengöring till ett rent nöje

Rätt utrustning gör varje trädgårdsarbete till ett rent nöje. Våra högtryckstvättar är kraftfulla, ergonomiska och har en svirvelkoppling som gör att du slipper tvinnade slangar.

97% rekommenderar RE 130 PLUS

Smartsons testpanel har provat och utvärderat vår högtryckstvätt RE 130 PLUS under en månad – och 97% rekommenderar den! Vill du veta mer om testet? Klicka dig vidare till Smartsons sida här nedan.

HÖGTRYCKSTVÄTT ELDRIVEN

RE 80

Lätt och kompakt instegsmodell med robust högtryckspump i aluminium, rotormunstycke, justerbart flatstrålemunstycke och sprutset för rengöringsmedel. Platsbesparande och säker förvaring av tillbehör direkt på högtryckstvätten. Bajonettkoppling för enkel anslutning av högtrycksslangen på maskin och pistol.

1.990:-*

HÖGTRYCKSTVÄTT ELDRIVEN

RE 100 PLUS CONTROL

Mycket bekväm och lätt högtryckstvätt med ett PLUS för komfort. CONTROL-funktion med tryckreglering per knapptryck och LED tryckindikator direkt på pistolen. Slangvinda (PLUS) för enkel hantering och förvaring av högtrycksslangen. 3-i-1 munstycke med integrerat rotormunstycke, flatstrålemunstycke och rengöringsmedelsmunstycke. Platsbesparande och säker förvaring av tillbehören direkt på högtryckstvätten.

3-i-1 munstycke - För flexibelt arbete ställs munstycket om med en enkel vridning mellan flatstrålemunstycke, rotormunstycke och rengöringsmunstycke.
1. Flatstrålemunstycke - Standardmunstycke för att ta bort vanlig smuts från olika underlag
2. Rotormunstycke - För att ta bort hårt sittande smuts från okänsliga ytor
3. Rengöringsmedelsmunstycke - Munstycke för att spruta på vatten blandat med rengöringsmedel från högtryckstvättens rengöringstank.

3.390:-*
Nyhet!

HÖGTRYCKSTVÄTT ELDRIVEN

RE 120 PLUS

Effektstark högtryckstvätt med borstlös induktionsmotor, högkvalitativ aluminiumpump och med ett PLUS för komfort. Kompakt design med utdragbart teleskopiskt aluminiumhandtag. Öppningsbart fack på sidan med integrerad förvaring av munstycke och nätkabel. Bekväm högtryckspistol med mjukt grepp och extra långt strålrör. Med rotormunstycke, reglerbart flatstrålemunstycke och sprutset för rengöringsmedel. 9 m lång högtrycksslang med bajonettkoppling. Med slangvinda (PLUS) för enkel hantering och förvaring av högtrycksslangen.

4.390:-*

HÖGTRYCKSTVÄTT Eldriven

RE 130 PLUS

Stark 135 bar högtryckstvätt med väldigt hög komfort. Slangvinda för en enkel och praktisk förvaring av högtrycksslangen, 9 m stålkordsarmerad högtrycksslang, integrerad tillbehörs- och munstycksförvaring, teleskopiskt aluminiumhandtag, dosering av rengöringsmedel m.m.

5.390:-*
RE 80 RE 100 PLUS CONTROL RE 120 PLUS RE 130 PLUS
RE 80 RE 100 PLUS CONTROL RE 120 PLUS RE 130 PLUS
Arbetstryck 90 bar 110 bar 125 bar 10-135 bar
Max. tryck 120 bar 150 bar 160 bar 170 bar
Max. vattenförbrukning 430 l/h 450 l/h 480 l/h 500 l/h
Nätspänning 230 V 230 V 230 V 230 V
Effekt 1,7 kW 2,1 kW 2,1 kW 2,3 kW
Vikt 7,0 kg 9,0 kg 21,2 kg 21,2 kg
Elkabellängd 5 m 5 m 5 m 5 m
Slanglängd 5 m 6 m 9 m 9 m
Ljudeffektnivå 89 dB(A) 89 dB(A) 86 dB(A) 86 dB(A)
Ljudtrycksnivå 75 dB(A) 76 dB(A) 74 dB(A) 74 dB(A)
Pris
1.990:-*
kÖP
3.390:-*
köp
4.390:-*
köp
5.390:-*
KÖP

Begränsningar i tillgänglighet kan förekomma.

VILL DU UPPTÄCKA FLER PRODUKTER?

Den här sajten ger dig ett urval av vårt sortiment som passar bra för din trädgård. Om du arbetar professionellt inom skogen, trädgårds- och parkvård eller är intresserad av hela vårt sortiment hittar du det i vår katalog >>

TRE TIPS OM HÖGTRYCKSTVÄTTAR

ANVÄND LÄGSTA TRYCKET PÅ TRÄ

Trädgårdsmöbler eller altaner i trä kan vara känsliga för högt tryck. Börja på lägsta nivån och närma dig ytan på lite avstånd. Undvik skadade områden som annars kan flisas sönder av trycket. Jobba uppifrån och ner och alltid i träets fiberriktning – inte emot den. Ska du rengöra en altan är det enklast och smidigast att koppla på en altantvätt.

BLANDA ÄTTIKA, DISKMEDEL & VATTEN

Ett tips mot alger är att blanda 2 dl ättika och några droppar diskmedel i 1 liter varmt vatten. Applicera blandningen med en rotborste på området som ska rengöras och avsluta med högtryckstvätten. Lycka till!

GÅ NÄRMARE – OM MATERIALET TÅL DET

När man ska göra rent en robustare yta som metall kan man gå närmare och öka trycket. Man kan också använda ett roterande munstycke om man behöver extra hjälp att bekämpa smutsen. Men testa trycket på ett mindre område först för att se resultatet!

Skydda dig med STIHL

Vi har ett brett sortiment av arbetskläder och skyddsutrustning, från handskar och hjälmar till sågbyxor och kängor. Titta förbi närmaste återförsäljare för att prova dina favoriter!

Ett tryggt köp

STIHL säljs endast hos auktoriserade experter

Våra produkter går inte att köpa varsomhelst. De säljs endast genom servande fackhandlare för att garantera dig kompetent rådgivning och personlig service.

100% nöjd eller pengarna tillbaka

Att du blir nöjd med ditt köp är viktigt för oss. Testa våra maskiner hemma i en vecka och få pengarna tillbaka om det inte känns rätt.

Gäller alla maskiner med ett rekommenderat pris på upp till 10 000 kr.