DAMM­SUGARE FRÅN STIHL

Dammsugare från STIHL

Snabb och smidig rengöring utan sladdkrångel

Liten men full av kraft!

Rengör små utrymmen snabbt och enkelt, utan sladd eller behov av eluttag, med en smidig handdammsugare. Perfekt att använda i hemmet eller sommarstugan såväl som i bilen eller båten. Scrolla ner för att läsa mer eller prata med din närmaste STIHL återförsäljare och få hjälp av ett proffs.

Nyhet!

Batteridriven handdammsugare

SEA 20

Denna batteridrivna handdammsugare må vara liten, men en av de mest kraftfulla i sin voltklass. Med dess kompakta och lätta design, smarta utrustning och långa driftstid på 14 minuter är SEA 20 från STIHL perfekt för snabb rengöring. Den har ett ergonomiskt och mjukt handtag med fixerbart gasreglage samt är enkel att tömma och utrustad med ett tvåstegsfiltersystem som kan rengöras och återanvändas. Den ingår i batterisystemet AS och har ett 10,8 V litium-jon-batteri AS 2, vars status visas på LED-displayen. Till dammsugaren kommer ett fogmunstycke, ett universellt borstmunstycke samt ett förlängningsrör och en flexibel slang. Till sist medföljer även en praktisk väska för transport och förvaring. 

1.135:-*

inkl. batteri AS 2 samt laddare AL 1

1.595:-*
SEA 20
SEA 20
Batteri AS 2 10,8 V/28 Wh
Motor DC
Vikt med batteri 1,3 kg
Luftflöde 1.026 l/min
Ljudtrycksnivå < 84 dB(A)
Ljudeffektnivå 104 dB(A)
Max. effekt 80 mbar
Vibrationer < 1.5 m/s2
Behållarvolym 0,8 liter
Körtid per laddning 14 min
Laddningstid 80% / 100% = 55 / 70 min. Med laddaren AL 1
Slanglängd 0,5-1,5 m
Pris
1.135:-*
köp
Paketpris
1.595:-*
inkl. batteri AS 2 samt laddare AL 1

Begränsningar i tillgänglighet kan förekomma.

VILL DU UPPTÄCKA FLER PRODUKTER?

Den här sajten ger dig ett urval av vårt sortiment som passar bra för din trädgård. Om du arbetar professionellt inom skogen, trädgårds- och parkvård eller är intresserad av hela vårt sortiment hittar du det i vår katalog >>

Skydda dig med STIHL

Vi har ett brett sortiment av arbetskläder och skyddsutrustning, från handskar och hjälmar till sågbyxor och kängor. Titta förbi närmaste återförsäljare för att prova dina favoriter!

Ett tryggt köp

STIHL säljs endast hos auktoriserade experter

Våra produkter går inte att köpa varsomhelst. De säljs endast genom servande fackhandlare för att garantera dig kompetent rådgivning och personlig service.

100% nöjd eller pengarna tillbaka

Att du blir nöjd med ditt köp är viktigt för oss. Testa våra maskiner hemma i en vecka och få pengarna tillbaka om det inte känns rätt.

Gäller alla maskiner med ett rekommenderat pris på upp till 10 000 kr.